Support homeless elderly living in San Diego

$34k of $50k Goal

Вршиме секакви услуги во областа на градежништвото!

Дом од Соништата.

Вршиме секакви услуги во областа на градешништвото,.

.Кои сме ние?

Тим со повеќе од 20 годишно искуство во областа на градежништвото

 

ЛЕПЕЊЕ И МОНТАЖА на плочки

Лепење и монтажа на плочки, лепење ѕидни и подни плочки, поставување на хидроизолација со хидроизолациони ленти

Водоинсталација и одводна инсталација

Инсталирање на водовод, инсталација на одвод

КРШЕЊЕ РУШЕЊЕ И ОДСТРАНУВАЊЕ НА ИСТИОТ ОДПАД

Одстранување на стари плочки, изнесување на шут.

Нанесување на изолации

Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit. Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit.

Електричар

Вришиме секакви услуги изведба на сите видови електрични инсталации и одржување на истите 

Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit. Vestibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Lorem ipsum dolor sit ametion elit.

Контакт

За прашања или консултации побарајте не на телефонскиот број

број за Контакт

075-381-380